Kurssitarjonta

Enkelit lähellämme

Kurssin aikana opit seuraamaan intuitiotasi paremmin, saat enkeleiltä viestiä itsellesi tai voit viestiä välittää sitä tarvitseville. Opit erilaisista enkeleistä, energioiden värähtelytaajuuksista ja selväaistien käytöstä. Harjoitellaan myös viestikorttien käyttöä, sekä tehdään kanavoinnit itselle ja toiselle.

Energiat ympärillämme, omavoima ja läsnäolo

Kurssin aikana opit mitä on energia ympärillämme, energiakeskukset ja kentät eli millainen on ihminen energioissaan. Opit, miten pysäyttää itsesi arjen keskellä ja siten osaat miten olla läsnä itsellesi ja muille. Muita aiheita ovat mm. miten ego vaikuttaa päätöksiimme, itsensä kuunteleminen ja rentoutuminen.

Energiahoito itselle ja muille

Energiahoitokurssi sopii sinulle, jolla on jo energia-asiat tuttuja entuudestaan ja haluat hyödyntää tietoasi ja taitojasi myös hoitotasolla. Kurssin aikana käydään selväaistit, energiakehot ja keskukset. Tehdään paljon harjoitteita, joiden aikana saat tuntumaa siihen miten energia kulkee lävitsemme ja varmuutta hoitotyöhösi.

Luonto osana arkea

Luonnossa on hyvä maadoittua ja harjoitella läsnäolon voimaa. Kurssin aikana saat vinkkejä siitä miten voit luonnon antimia hyödyntää mm kodinsiivouksessa, luonnon kosmetiikassa.